Norges gullbeholdning er “stjålet”.(Norges gull)1)

Denne bomben ble sluppet på direktesendt tv hos TV- Visjon Norge på Norges hundreårsdag den 7. juni mellom kl 12:00 og 14:00.*

Litt av en gavepakke til det norske folket på jubileumsdagen og hundreårsfeiringen.*
Folkeaksjonen mot Eu medlemskap fikk en storm av telefoner fra folk etter at dette var blitt kjent. De ville vite hvem de ansvarlige for denne ugjerningen var.

Det vil også Folkeaksjonen ha rede på.
Vi tar derfor imot tips og annen informasjon som kan bidra til å avdekke også dette gedigne landsforræderiet mot det norske folket.
Folkeaksjonen blir stadig minnet om at vi er så meget ekstreme av media, dagens presse og de politisk korrekte (pk).

Men vi undrer oss imidlertid hvor de ekte ekstremistene i virkeligheten befinner seg? Denne nyheten burde få media til å tone flagg og løpe om kapp for å få denne nyheten ut til folket.

Dersom media nå ikke reagerer og tar tak i denne oppsiktsvekkende nyheten, avslører de hvem de egentlig er.
*
Gull er (fortsatt) sikkert som banken
…men Norges gull er solgt for lengst
*
Dette synet kunne beroliget tynnslitte finansnerver. Hadde det ikke vært for at Norges Bank har solgt unna gullreserven vår på billigsalg…

Her er endelig noe som beholder sin verdi selv om børsene stuper, valutaene går bananas og det lukter surt av råtne lån. Men for Jens Stoltenberg og andre ledende finanspolitikere er det ikke mye å falle tilbake på om krisepakken skulle falle i fisk.
*
Vi har bare syv gullbarrer og en myntsamling igjen. De er kun er til utstillingsformål.*

Tidligere var en del av denne imponerende gullbeholdningen, som er lagret bak bombesikre murer hos Bank of England i London, norsk.
*
- Gullbeholdningen vår ble solgt i 2004. Norges Bank solgte ut gullreserven fordi vi ikke så på det som et investeringsmiddel, sier Siv Meisingseth som er kommunikasjonsdirektør i Norges Bank.

Prisene til værs
*
Etter at den norske gullbeholdningen på 37 tonn til en verdi av 1,5 milliarder kroner ble solgt, har gullprisene gått til værs. 91 prosent har gullet steget på disse fire årene. Selv om dollarkursen også har sterk innvirkning er det en drømmeavkastning for de som driver med lovlige investeringer.

- Hadde det ikke vært bra å ha litt gull i bakhånd i disse dager?

- Det er mulig, men det er en beslutning som er tatt og gjennomført. Vi har blitt konfrontert med at gullprisene har steget og fått spørsmål om hvorfor vi solgte. Dette var noe Norges Bank bestemte fordi vi mente det var riktig.

Tvilte på gullet

Gullreserven ble ansett som en liten del av den totale valutareserven. Norges Bank mente at gullet i liten grad bidro til å spre risikoen og solgte i likhet med mange andre sentralbanker unna gull.

I forbindelse med krigen ble det norske gullet fraktet til London og videre til New York før det ble langtidslagret i Storbritannias sentralbank. Etter at den siste lastebilen forlot Norges Bank 9. april 1940 ble gullet smeltet om til gangbare barrer som ble omsatt på det åpne markedet.

Ifølge Daily Mail er den samlede verdien på gullet i pengebingen til Bank of England på utrolige 73 milliarder pund, nesten 860 milliarder kroner.

GOD SOM GULL: Norge har bare syv gullbarrer og en myntsamling igjen. De er kun er til utstillingsformål. Dette bildet er fra Bank of England.

Artikkelen sto i VG først her

FME kilde:Riksavisen
(Dette er en serie om Norges gull og hvem som har solgt det og hvem har tjent på det)

Norge har solgt alt vårt gull og Big Brother venter på DE som ikke kjemper imot.

“Norge har ingen gullbeholdning!”Norges gull 2":http://detsomstatennorgeskjuler.origo.no/-/bulletin/show/585116_norge-har-ingen-gullbeholdning-norges-gull-2

Gull

Kommentarer


“Siv Jensen bilderberg group 2006 ":http://www.youtube.com/watch?v=5cMNTlGRvUs&feature=related

Alt om bilderberg gruppen og deres alierte i Norge HER

Norge har ingen gullbeholdning!” Norges gull 2

Hva med å ta kontroll over egen økonomi? Alle kan vi velge å ha vårt eget gull. Vil du vite mere? Send meg en FB melding. Lene Sandkvist

Jeg har personlig sikret meg valutasikkert gull og vil gjøre dette til jeg forlater denne jorden, men håper å aldri måtte bruke dette gullet som en krise valuta. Jeg deler gjerne hvordan jeg personlig gjør dette slik at du kan gjøre det samme som meg og Lene. Ta kontakt slik at jeg kan fortelle deg om hva dette kan gjøre for deg.
Tom Erik

Siden gullet er (var) så liten del av den totale valutareserven, hva er Norges valutareser nå?
Hele folkets samlede gjeld? (altså forventet tilbakebetaling, i form av arbeid for penger).

BTW. Hør disse interessante klippene om (Norges) økonomi mm.
https://www.youtube.com/watch?v=ZDuh4bNX3Ok