: Markussosionom beretter(5)"Dentiphone/höreapparat i tennene"

Dentiphone kaller de dette, höreapparat i tennene……

Se ogsdå bildene her http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/1263310305_dentiphone_kaller_de_.html#comment

(oppfinnelsen er fra 1938-39 )

Besøk i feel like a slave. when will I be free? 24, Stavanger
sin blogg her http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/blogg.html

av Markussosionom/i feel like a slave. when will I be free?
Nedenunder i kommentar feltene ligger artikklene

Nedenunder små utdrag fra de første historiene………..

Vist 315 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Etter krigen ble dette den store “eksportvare” innenfor de hemmelige tjenestene, og Norge var et land som knyttet sterke kontakter med Amerika og CIA, både offentlig, og også i hemmelighet på flere plan, blant annet Arbeiderpartiet fikk “usunne kontakter” som medförte en klappjakt på kommunister. Dette var også tilknyttet det som kalles NATOs hemmelige här. eller Gladio, som det også kalles.
Sagt veldig kort, kan man si at MI6 (britisk etterretning) og CIA og NATO, trente opp mennesker i flere land i Europa, som skulle brukes mot kommunister, dette kalte de Gladio-härer. Sannheten er vel at de har blitt benyttet til å utöve politisk kontroll og hvor mange mennesker som er blitt “tatt vekk fra gata” er det vel ingen som har fullstendig oversikt over.
Gladio, ble avslört i Italia i 1990, og to italienske generaler vitnet om at det fantes en hemmelig Gladio-här også i Norge. og mange andre land i Europa.
Belgia foretok en parlament-undersökelse og etterforskning, og også der kom det fram opplysninger om at Norge har en aktiv Gladio-styrke som ikke er styrt fra det norske Storting.

Jeg klarte å etterforske livet mitt, og fant ut at jeg hade blitt ?forandret? etter at disse implantatene kom inn i kroppen min. Det orginale programmet var MK-Ultra, mens i 1974 het det ?changing images of man?.
Jeg husker vi satt i studietiden og lurte på hvorfor antallet mennesker som ?hörte stemmer i hodet? plutselig steg i Norge etter 1969. För 1969, var det nesten ingen, mens etter 1969 har tallet steget jevnt og trutt, til over 20 000, og kanskje enda mer nå. Vi kunne ikke finne noen holdbar forklaring på dette, og forsökte oss med at ?kanskje samfunnet var begynt å bli mer komplisert?? hehehe
Siemens fikk kontrakt med Forsvaret i 1969.

Gjennom mange hundre år har jesuittene eksperimentert med hvordan de psykiske sansene, også kalt samvittigheten, kan dempes eller ødelegges slik at individene er prisgitt påvirkning utenfra når det gjelder å bestemme hva som er rett eller galt…………Les hele teksten her: Familien Stoltenberg tjener politisk&økonomisk på Vaksineringsbløffen
http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&gid=158537187932#!/topic.php?uid=158537187932&topic=11238

Les også boka fra Synnøve Fjellbakk Taftø Bakgrunn:

  • Utdannet jurist….
  • Ble tatt opp som aspirant i Utenrikstjenesten i 1977, 31 år gammel.
  • Synnøve har vært diplomat i det forhenværende DDR. Hun har 3 års praksis som diplomat i Bankok, Thailand, og har vært norsk diplomat i USA.
  • Synnøve Fjellbakk Taftø fikk fikk avskje i Utenrikstjenesten i 1992, blant annet fordi hun tok et oppgjør med korrupsjonen i systemet…. Vis mer
  • Ble så tvangsinnlagt i psykiatrien x antall ganger blir i dag tvangsmedisinert og injeksjonert med cisordinol depot.

Gratis her:http://bousnett.com/rune/webBooks/synn%C3%B8vetaft%C3%B8shistorie.pdf

Annonse