Avfallsmegler skal hjelpe Oslo kommune med å gjøre forretninger med mafiaorganisasjonen La Camorra(Norsk søppelmafia)(1)

*
(“– Nå er det for det første ikke snakk om at Oslo kommune skal inngå en avtale med Napoli. Det vil i så fall være en avfallsmegler som inngår avtaler.Når det gjelder eventuell mafiatilstand i Napoli, så tror jeg ikke at jeg skal si noe om det, sier kommunikasjonssjefen i Energigjenvinningsetaten i Oslo.”)*

Oslo kommune vil gjerne kjøpe søppelet som ligger å flyter i Napoli
Kommunen Oslo har i dag samtaler med myndighetene i Napoli om hvordan Oslo kommune skal kunne å ta i mot søppel fra Napoli.

(Slik ser det ut i gatene i Napoli for tiden etter at byens søppelordning ikke har fungert på to uker.
Søppelkrisen i Napoli har pågått i mange år, men har blitt forverret av camorraen, *som driver en *ulovlig, men lukrativ håndtering av byens renovasjon.Mafiaen tjener derfor store penger på søppelkrisen, og* mistenkes for med viten og vilje gjøre det den kan for å forlenge krisen.*)

Det har blitt sendt ut en delegasjon fra Oslo kommune som har vært i Napoli denne uka, disse personene er i forhandlinger med lokale myndigheter i Italia om å kjøpe søppel fra Napoli i vinter.

Jannicke Gerner Bjerkås, kommunikasjonssjef i Energigjenvinningsetaten i Oslo, til NRK to to representanter er sendt til Napoli. Oslo kommune vil gjøre både Napoli samt Oslo kommune fornøyd.

Den norske forfatteren Mariangela Cacace har skrevet bok om den italienske mafiaorganisasjonen Camorra.

Dette sier hun selv selv etter å ha hatt snakket med camorister, drapstruede journalister, politimenn og korrupte politikere.

(Mariangela Johansen Cacace)

Den italienske mafiaorganisasjonen Camorra, systemet infiltrerer alt og alle i samfunnet – fra hverdagslige hendelser til verdensomspennende forretninger, fra gateplan til politikere,* og fra Napoli til Norge.*

Her kan du selv høre henne fortelle om Camorraland og om søppeltømminga de driver med, på Morgennytt.

Kjøp Camorraland av Mariangela Johansen Cacace her:
*
Planlegger to skip med søppel til Oslo i januar
*
Både Norge og Sverige har et stort behov for søppel for å kunne produsere fjernvarme. Det foreligger planer om å sende to skip med testforsendelser til Norge allerede på nyåret.

Dessuten forhandles det om å sende én til Sverige, dersom forhandlingene med det norskbritiske konsernet Fortum Brandis Energy fører fram, ifølge svenske SVT.
*
Mafian bekymrer ikke kommunen
*
Den napolitanske mafiaen La Camorra driver flere ulovlige søøpelfyllinger i Napoli-distriktet, men mafiaens innvirkning bekymrer ikke Oslo kommune.

– Nå er det for det første ikke snakk om at Olso kommune skal inngå en avtale med Napoli. Det vil i såfall være en avfallsmegler som inngår avtaler.

– Når det gjelder eventuell mafiatilstand i Napoli, så tror jeg ikke at jeg skal si noe om det, sier kommunikasjonssjefen i Energigjenvinningsetaten i Oslo til NRK.

(demonstrasjoner i Sør-Italia mot Camorra.)

Selvfølgelig ER DET IKKE NOE PROBLEM Å GJØRE BUSINESS med Mafian, når du har en mellommann eller dealer som det også heter.

Derfor er det ekstra viktig å bruke fine og passende settninger, når en slik pikant sak som dette skal beskrives med presse og avislesere som vitne.
*
Avfallsmegler vil inngå avtaler med korrupte napolitanske politikere og Camorra som er navnet på Italias største mafiaorganisasjon og som har i flere hundre år kontrollert Napoli og andre byer i Italia.
*
Innen utgangen av 2011 skal hele Oslo kildesortere plastemballasje og matavfall. Pilotprosjekter startet i utvalgte deler av byen 01.10.2009.

Les mer om “Camorra” her av Roberto Saviano

Men innen den tid skal altså Oslo kommune kjøpe importert søppel fra Napoli, søppelavtalen med søppelmafian i Napoli er en veldig god og lukrativ tjeneste kjøpt av mafian i Napoli – Det er altså ikke Oslo kommune som kjøper søppel fra Napoli (mafiaen i Napoli, camorraen, har et verdensomspennende forbrytersyndikat å gjøre handel med, også i Norge)

Vi husker alle at avfallsbransjen i Østfold var oppgitt over at norsk søppel forsvant til svenskergrensen.

- Det er jo helt ulogisk. Hva vil egentlig myndighetene? Vil de ha slutt på deponeringen for å bruke det verdifulle avfallet til energiproduksjon, eller vil de bare sitte og se på at dette bygges ned som en viktig produksjon i Norge? Mens svenskene vinner anbudsrundene, sa administrerende direktør Rolf M. Gjermundsen i Østfold energi .

Camorra-topp arrestert i Napoli

- I henhold til avfallshierarkiet, skal avfall alltid energigjenvinnes før det deponeres. Selv om det betyr at det må sendes over grensen.
*
Dette betyr at det er lett får utenlandske gangstere å kvitte dritten sin i Norge enn får nordmenn å kvitte seg med sitt i utlandet.*

Moralen blir at det ikke er noen moral når det sitter skurker på hver sin ende av bordet der man skal diskutere forretninger på bekostning av miljøet.

Vist 765 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Her presenteres et unikt oversiktskart over hvem som kontrollerer landet vårt men store deler av stay behind netterket mangler

Først og fremst; Vi understreker at det er myndighetene i Napoli som er forhandlingsmotpart for Avfallshandel, og ikke Mafiaen.

Energigjenvinningsetaten KJØPER IKKE søppel – vi SELGER forbrenningstjenester! Markedet fungerer slik at de som ønsker å kvitte seg med avfallet sitt, betaler en avgift per tonn for å levere det til Energigjenvinningsetaten. Vi energigjenvinner restavfallet til fjernvarme og elektrisitet – fjernvarmen varmer husene til Oslos innbyggere, og strømmen lyser opp Oslo-skolene.

Miljømessig er det en langt bedre løsning at Norge energigjenvinner avfallet, renser røyken og produserer fornybar fjernvarme, enn at avfallet ligger og råtner og avgir miljøskadelig metangass.

Matavfallet som Oslos innbyggere utsorterer sendes til biogassproduksjon, plasten gjenvinnes til nye plastprodukter.

Hei Sol- og-Måne, DET STÅR:søppelavtalen med søppelmafian i Napoli er en veldig god og lukrativ tjeneste kjøpt av mafian i Napoli – Det er altså ikke Oslo kommune som kjøper søppel fra Napoli.

Samtlige dokumentariske bøker om camorran sier at mafian i Napoli dikterer hva politikere og kommuneansette i Napoli skal gjøre, det er rart ikke Oslo mafian i Oslo kommune vet dette, leser de ikke bøker?

Selv presidsenten i Italia hadde/har forbindelse til mafiaen, dette er skikkelig lavmål av oslo-gjengen men de gjendspeiler bare de andre kriminelle i losjen

Hei Carl Andreas, Oslo kommune kjøper ingenting! Oslo kommune får betalt for å ta i mot søppelet – hvis det er det avtalen endre opp med. Mafian har kommunen overhodet ingen befatning med. Uansett – dette er en STOR miljøgevinst for alle parter. Oslo får energigjenvunnet avfallet til fjernvarme til Oslos befolkning og Napoli blir kvitt søppelet som ligger og slipper ut drihusgasser som Metan. Dette er en win-win situasjon.

Akkurat det har jeg jo bekreftet Sol- og Måne, videre sier De:“– Nå er det for det første ikke snakk om at Olso kommune skal inngå en avtale med Napoli. Det vil i såfall være en avfallsmegler som inngår avtaler.”

De bruker mellommenn, slik at de slipper selv å møte den mafia kontrollerte søppel-mafian i Napoli, det får være grenser får naivitet.

“Mafiaorganisasjonen har flere ulovlige søppelfyllinger i distriktet. Organisert kriminalitet i Napoli er ensbetydende med La Camorra, en av de tre mektigste mafiaorganisasjonene i Italia.”

Det er jo idioti å ikke tro at mafian har noe med dette søpplet å gjøre, en en win-win situasjon for Napoli og politiske kjeltringer i Oslo kommune.

Er du naiv eller jobber du selv i Oslo kommune?

Du er visst svært opphengt i dette med mafian, i stedet for å se det store bildet på hva som faktisk er sakens kjerne her. Er du bare sneversynt eller er jobber du selv i mafian?

Jeg mener at Oslo-kommune bør spille med åpne kort, og ikke late som at de ikke vet at de egentlige eierne av søpplet er Camorran, det er det verste, alle og en hver i landet handler nesten dagelig med en eller annen mafia-orgsanisasjon.

Men dette er løgn og hykleri

Jeg skjønner hva du sier med tanke på mafian, men glem mafian et lite øyeblikk nå. Se på selve problemet her. Det er søppel som flyter i Napolis gater. Søppelet gjør folk syke, det gir næring til skadedyr, det skaper fortvilelse og ubehag for innbyggerne og ikke minst dannes det giftig metangass av det råtnede søppelet.

Nå ser det ut til at dette kan løses ved at Italias myndigheter (som er de som forhandler med norges avfallsmeglere), kjøper en tjeneste av Oslo kommune som er å ta i mot avfallet fra Italia/Napoli. Oslo kommune får betalt for avfallet per tonn, Oslo kommune brenner avfallet – og energien fra forbrenningen gir deg varme i huset ditt i vinter (hvis du bor i Oslo vel og merke). Italia blir kvitt sitt søppelproblem, Oslo kommune tjener litt penger, Norge/Oslo kommune hjelper et annet land/by med et forferdelig problem – og sist men ikke minst, miljøet/klimaet slipper belastningen med all metangassen som skapes. Er ikke DET det aller viktigste da – at det finnes en løsning på problemet som gagnger alle? Mafia eller ei?

Selvfølgelig er dette bra, avfallet som tidligere lå strødd i Napolis gater og som lå i hendene til forskjellige søppelavfalls selskaper som ALLE vet er under kontroll av mafian.

Det som gjør meg både forbannet og “urolig”,. er ay disse politikerne og kommuneansatte er de samme personene som er med på å lage lover og straffer mot akkurat mafia-virksomhet, hele situasjonen blir derfår både absurd og meget hyklersk.

Tenker man som Oslo-kommune kan man jo gjøre forretninger med og med hva som helst så lenge man bruker en dealer – mellommann.

Mafian får Oslo kommune uansett ikke gjort noe med. Men forhandlingene skjer med italienske folkevalgte myndigheter og det er de Oslo kommunes avfallsmeglere forholder seg til. Akkurat nå handler det om å hjelpe Italia/Napoli i en krisesituasjon raskest mulig og konsentrere seg om ett problem av gangen. Nå må man se forbi ting man ikke kan gjøre noe med (mafiaen) i første omgang – og heller konsentrere seg om det man kan gjøre noe med – gjøre livet, helsen og hverdagen til tusenvis av italienere en god del bedre. :-)

Ikke bare meg som reagerer på dette svineriet, sol og måne.

Advarer mot import av italiensk søppel til Oslo.
Etter nyttår håper Oslo kommune å ta imot prøveleveranser med avfall fra Napoli. Planen er en storstilt import. – naivt, mener italia ekspert

Annonse