Hercules-flyet som "styrtet" i Kebnekaise-fjellet.(1) Av Norulv Øvrebotten

5.03.2012, Melder forsvaret at et Norsk Hercules-fly er savnet. Det er snakk om et militært transportfly som tok av fra Evenes og er meldt savnet under øvelsen Cold Responce. Fem nordmenn var om bord, opplyser Forsvaret.

Bakgrunn

Sedan torsdagseftermiddagen har Sjö- och Flygräddningscentralen i Göteborg lett en efterforskning efter ett norskt Hercules-plan som gick från Evenes (Narvik) kl 1340 med destination Kiruna. Sista radiokontakt med kirunatornet var kl 1443. Kl 0900 på lördagsförmiddagen har varkdelar lokaliserats och ansvaret för ledningen överlämnats till Polisen (Fjällräddningen).Kilde

Klokken 19.29 opplyses det at norske F-16-sly skal ha oppfattet det de kaller “varme punkter” i terrenget ved Tarfala. Den svenske Sjö- og räddningscentralen vet ennå ikke om punktene er fjellvandrere, besetningen på flyet eller dyr.

KL. 21.00 Sier svenske Sjö- og räddningscentralen at resultatet på nødmeldinger er negativt.

*- 14.40 var siste kontakt med flyet. Da var flyet over Kebnekaisefjellet. Det var på vei fra Evenes til Kiruna. Vi har satt inn store ressurser i letingen, men det er dårlig vær og flere har måtte vende tilbake på grunn av dårlig vær. Vi har flere fly og helikoptre på vei, sier Mathias Hansson til *

Flyet deltar i militærøvelsen Cold Response og tok av fra Evenes kl. 13.41.

- Vi fikk melding klokken 15.50 fra svenske luftfartsmyndigheter om at flyet ikke var landet som forventet, sier pressemedarbeider Irene R. Skaue ved Hovedredningssentralen i Bodø.

Hovedredningssentralen Nord-Norge fikk melding fra svensk lufttrafikktjeneste ca. kl. 15.50 om at et norsk C130j Hercules ikke var landet i Kiruna i Sverige, slik som forventet.Aftenposten

Samme oppskrift og struktur i nye opplegg også skrevet og kommentert av Norulv Øvrebrotten

En fortsettelse av spillet for å befeste makt i Norge er høyst sannsynlig også forklaringen på den mystiske flystyrten i går. Da et helt nytt norsk Hercules transportfly styrtet under innflyging i Sverige. I dagens kontekst i Norge er alle andre forklaringer faktisk helt usannsynlige.

Polen 2010 var heller ikke første gangen en slik operasjon ble gjennomført. Så det er konsistens i handlingene når du har studert dette faglige håndverket grundig. Slik jeg har gjort i mange år nå. I tillegg har jeg fått mer enn nok av praksis. Terror kan gis så mange former. Den er uansett velegnet som metode til til å sikre allerede erobret makt. Reell makt.

Strategisk regimakt ikke minst. Fra skyggene er den også mest effektiv.

Teknikken generell er en fragmentert utgave av et gammel politiknep hvor du slår med den ene hånden og stryker med den andre. Du slår folket og stryker til samme tid regjering, storting og andre i eliten som du har reell lojalitet fra allerede. Kombinasjonen av å slå og stryke befester den skjulte kontrollen med hele Norge.

Litt mer stryking og noen knyttnever til og norske stortingsrepresentanter og statråder kommer til å slikke Putins føtter. I ren hengivenhet. Det er bare slik disse menneskene er.

På russisk heter knyttneve kulakk. Det er bare å google ordet og du får opp forhistorien til denne kulturen innen de hemmelige russiske tjenestene av i dag.

Når makten blir befestet

Neppe tilfeldig at fokus i dag ble avledet med politidirektør Øystein Mælands pressekonferanse om massakren på Utøya. Som egentlig var å doble presentasjonen av en evaluering som var lagt fram før om politiets innsats på Utøya.

Det er et karakteristisk trekk ved denne gamle kommunistiske bedragmetoden at forklaringen på en hendelse ligger i en annen hendelse fremtiden, om det så bare er noen timer. Dette er hele tiden godt koordinert narrespill. Dødelige illusjoner legges etter hverandre.

Russland befester makten over Norge. Nordmenn hjelper godt til.
kILDE-NETTAVISEN

‎"Godt synkronisert"

“Også justisministeren var godt synkronisert,” sa reporteren i Dagsrevyen syrlig i kveld. Da han bemerket at justisminister Grete Faremo sto klar til å følge opp sin partikollega Øystein Mælands vurdering av hva som er vurdert før. På akkurat denne dagen, til akkurat dette tidspunktet.

Når en evaluering går gjennom et mellomnivå som kalles midlertidig, og spesielt når denne vurderingen blir ledet av en høytstående frimurer som gjør hva han får beskjed om til enhver tid, skal du lukte narrespill fra de hemmelige russiske tjenestene i Norge på lang avstand. Bedrag lappes på bedrag.

Her ble også bedrag et sted benyttet for å kamuflere en planlagt hendelse et annet sted noen timer fram i tid. Smart.KILDE-NRK

Våren 2010
Nå vet ikke jeg hva som er hendt med det norske militærflyet, men en slik hendelse var ventet innenfor den konteksten som jeg har identifisert.

I Polen våren 2010 var det ifølge vestlig etterretning blant annet falske radiosignaler som ble benyttet da flyet med presidenten og 95 andre mennesker fra den polske eliten ble styrtet ved Smolensk på vei til en markering av Stalins drap av 22 000 intellektuelle i Katyn-skogene i 1940. De ble alle skutt i hodet av Stalins bødler som sto i slakterfrakk og skjøt mennesker i flere uker.

Intelligens i andre nasjoner blir om nødvendig fjernet med ethvert middel. Hvis den truer russiske sikkerhetsinteresser. Moskva dyrker systematisk middelmådigheten i andre lands politikk. Da som nå. Ingen er så trygg som politikere på Stortinget i Norge. Nasjonalforsamlingen vår trenger ikke vakthold overhodet.

En minnemarkering med løfte om forbrødring var honningen som ble benyttet til å lure den polske presidenten i en felle og drepe kremen av den polske eliten nok en gang. I april 2010. Ondskap har slike følger. De fleste vestlige ledere hadde egeninteresse av å kamuflere hva som virkelig var hendt.

President Barack Obama spilte golf da den polske presidenten ble begravd.

Les Polish President Killed In Plane Crash SKY NEWS

Ny minnetale?

Hvor mange minnetaler skal statsminister Jens Stoltenberg holde før det går opp for folket at det på denne måten blir lurt trill rundt og innser hva som skjer med maktforholdene i landet nok en gang?

Det er ikke noe nytt at de hemmelige russiske tjenestene kjører store og langvarige bedragoperasjoner for å befeste den maskerte makten sin over Norge. Fra 1994 til 1996 var Lundkommisjonen viktig i så måte. Da forhold mellom skurk og politiet ble snudd på hodet, Stortinget satt i gang en gransking av sikkerhetspolitiet i stedet for KGB. Følgen var at Russland befestet kontrollen og dagens regjering Jens Stoltenberg er et av resultatene.

Bør pågripes før flere liv går tapt

Barth Eide: Fem norske offiserer døde i flystyrt"(Aftenposten)

Følgen av bedrag

“Sjefen sto som en påle, politimesterne vaklet” er overskriften nå i kveld på førstesiden i Russlands beste avis i Norge, Aftenposten. For dem som ønsker det, er det lett å la seg bedra. Etablerte norske medier beviser denne menneskelige svakheten hver dag.

Hvis politimestrene i dag fremsto som ubekvemme sammen med en sivilist i en gullbeslått uniform som han ikke har noe forutsetninger for å ha, kommer det ikke bare av at uniform og menneske ikke passer sammen, men mest fordi disse profesjonelle politifolkene forstår hva som i virkeligheten skjer i Norge. Øystein Mæland er mer en født forfører.

Han står som en påle selv om andre vakler.kilde-aftenposten

“Suksess er maktens eneste målestokk. Slik er det bare. De som mener noe annet, lurer seg selv” Fra “Fyrsten” Niccolo Machiavelli

TO AV DE BESTE FLYVERNE I LANDET
Også det polske presidentflyet hadde de beste flygerne i landet. Det hjalp ikke i 2010.

Den russiske versjonen

Med dagens regjering i Norge vil du aldri få en sann forklaring på noen alvorlige hendelser av denne art. Her er den russiske versjonen av hva som skjedde i Smolensk i 2010.

Noe av det samme opplegget er hva som bruker å bli fulgt i Norge. Terroren 22. juli 2011 og alt bedraget før og etter, følger samme oppskriften som ble benyttet til å korrigere maktforholdene i Polen i samsvar med russiske ønsker og krav for to år siden.

De to beste flygerne i Polen var blant de dårligste i verden. Det er som regel slik det blir til slutt når alt blir snudd opp ned.

Kaczynski plane crash explained: Full minute-by-minute reconstruction

Mer enn tusen ord
Skyldig, jeg? Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord. Denne regjeringen har pådratt eget folket store lidelser som følge av gammelt kommunistisk bedrag og flere vil det bli.

For begynnere
Ikke helt oppdatert lærebok, men bedre enn ingenting. For mellomledere i mange vestlige land. I hvert fall for dem som ikke vet at de bare er det.
Silent Warfare: Understanding the World of Intelligence, 3d Edition

Espen Barth Eide om leteaksjonen etter det norske Hercules-flyet som har forsvunnet over Nord-Sverige.sE INTERVJUET HER

Skrevet av Norulv Øvrebotten

Norulv Øvrebotten (født 22. april 1955) er tidligere forsvarspolitiker, pressemann og næringslivsleder fra Botnane i Bremanger, Sogn og Fjordane. Han var politisk rådgiver for forsvarsminister Johan Jørgen Holst (1986-88) og leder av en rekke offentlige utvalg, blant annet Vassdalen-utvalget, som vurderte Forsvarets informasjonsberedskap etter skredulykken i 1986.

Øvrebotten var sjefredaktør og adm.dir i Rogalands Avis fra 1990 til 1996. Han var programsekretær i NRK Dagsnytt fra 1980 til 1984 og programsekretær i NRK radios utenriksavdeling 1984-1985. Han var redaktør i Firdaposten i Florø fra 1986 til 1990. Øvrebotten var nestleder for styringsgruppen for Langtidsplanen for Forsvaret 1988-1993 og fra 1992-1994 ledet han det regjeringsoppnevnte Effektiviseringsutvalget som vurderte tiltak for å effektivisere militærtjenesten.

Han etablerte i 1985 et settefiskanlegg i Botnane i Bremanger; anlegget drives nå av Firda Settefisk AS, og har konsesjon for produksjon av 1,75 mill. smolt. Øvrebotten er forfatter av boken Sett frå vest (Dreyer Bok 1996). Norulv Øvrebotten er nå pensjonist, og bor i Førde, Sogn og Fjordane.
Hans hjemmeside

Øistein Østgaard Når man ser denne Google-videoen som er laget om det polske presidentflyet og som visstnok er basert på cockpit voice recorder fra det aktuelle flyet som styrtet, så kommer det frem mot slutten av videoen at en av flygerne stilte høydemåleren inn på et trykk (QNH) som gjorde at den viste en større høyde over terrenget og flyplassen enn det flyet faktisk hadde.

Dette førte igjen ut fra denne fremstillingen til at flygerne førte flyet i en brattere glidebane enn det som faktisk var nødvendig for å treffe rullebanen. Som var innhyllet i tykk tåke, i likhet med terrenget de fløy over. En glidebane som de til tross for gjentatte cockpit-advarsler om det stikk motsatte, fortsatte å følge…
Jeg har tidligere trodd at de fulgte en ILS-stråle fra et fyr ved rullebanen, men ut fra denne Google-videoen så fulgte de altså en feil innstilt høydemåler inn mot rullebanen. Noe som altså førte til en klassisk CFIT. Kontrollert flyging inn i terreng.

Det man derfor må spørre seg om er HVEM som informerte piloten om å sette feil høydemålerinnstilling? Hvor fikk han den informasjonen fra? Fordi den QNH-innstillingen av høydemåleren han stilte inn IKKE refererte til det aktuelle trykket på rullebanen de siktet seg inn på…

Vist 1844 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Viser kun siste 30 kommentarer — vis alle 69 kommentarer

jeg bare lurer va er å tellege noe såm ikke er sakt er de såm er mutle eller skrifftle de såm er skrifftle er ikke ann å misfortå de byner å bli latle med utalelser bare den sisste uka har jeg fått hakke slepp av vor ufåstandig vakse fålkk kan bli selv fra di såm mener at di er helsepersonal med harss røking alkohol misbruk bil kjøring i fylla de er hemnes kommune på sitt besste.

de såm kåm får en god stund siden var at jeg kåm ikke noe vei nei de er klart når di såm skal jelpe meg ikke hålder seg til sanheten om fåreksepel bleikvassli gruber men bevissan er kåmen de går ikke å misforstå + vittne bjørn fra alta de er totalt umulig å missfårtå dete.

jeg lurer når noen tar til vett og fårstand i hemnes og mo i rana når skall de sje kansje aldrig eter de jeg ser når skal sanhetten seire jeg bare lurer fårdi løggn er et vare merke i disse kommuner og i stat telknyttning i disse kommuner.

jeg lurer vordan advokat sundsli skal få inn et bud på eiendomen i namsos når rana kommune ikke er villig til å gi et husbank lån før kommunen tar ferie og dete brevet såm er så mye snakk om så alldrig kåmer de finess 0 sanhett i noe såm kommer fra noen bare piss prikk og atter piss preikk jeg hører ikke på piss prikk og di påstår at jeg ikke tør å møtte dem nei jeg har skrevett et brev dær jag sa at jeg møtter når jeg har fått de skrifftlig at di håler de di har lovet og de er et småbruk hites til er de ikke kåmen noe svar på brevet de er vell de satans dokumentet i rana kommune såm sier at di ikke skal svare meg skriftlig får de komer jeg til å bruke i mott kommunen.

de er meget rart at dag brygfjeld avbryter meg med vrangfårestiling og er nærmestt lyst løgner de er smtalen i hemnes kommune er de en standar så hører heime på brøset jeg bare lurer vorfår han sluttet oss fylkesmanen var de får han har vrangfårestiling dete er skade dyr uten side stykke og rådmanen i hemnes tar alderig kontakt kan lege i gjend beskjed at han skal ringe meg men aldrig om han tør å ringe meg løggn er den nye trenden i hemnes kommune når kåmer sanheten aldrig dete burde sette troværdighetten på prøve og sparket fra jobben så lyke til med vrangfårestiling i hemnes kommune .

jeg hade en prat med boligkontoret v husbanken såm sier di skal jelpe meg de må da være en løggn i gjen med svein kolstad i spissen får dete og elinn arnsen nav mo i rana va kan disse jelpe meg med når di må ha jelp selv de er meg grofft u fårstand løggn er værdagen og den nye trenden i nord slikk er sakken hær .og en kan ikke forhålde seg til slikkt piss preikk av de såm lignrer på nps og brøset preikk av lyst løggnere .

hær har ikke politiet i helgeland forståd at di største lov bryttere er kommunan di i påtalemøndighetan henleger de messte mott kommunan disse burde hivess i fengsel å kasste nøklen mitt på havet la disse sitte i fengsel eller på brødset såm politiet er så gla i eller judisel oppsevering av setså og hamnes såm er inabil i nord norge får di har 99 prosent av judisell oppsevering i nord norge får påtale myndighetan de kaless kamaderi.

tror du ikke at i dag kåm brevet fra nav i mo i rana og de var om et møtte de er meg u forståene får di allt skulle gå skrifftlig så noe møtte blir dete ikke med meg dete skall gå skrifftle slikk er de og sllikk blir dete dær er de null disskusjons mon se og lær nav mo i rana.

de er såm de har vært befålkningen får fan meg ikke opp glugan . de blir bare hardere og hardere dess mere fålket tier dess være blir dete.

jeg svarte på brevet fra nav i mo i rana med at rana kommune har komett med at allt skall forgå skrifftlig og slikk blir dete og noe møtte blir de ikke med meg takket være at jeg ikke kan ha de på teipp eller vido opptakk dermed er de besste at allt går skrifftlig så rana kommune har sakkt.les og lær så ha en go dag i de herns året 20 12…………

de er meget rart at advokat thor e sundsli kan kåme med en slikk på stand at dene faksen er i min intresse nei den er i rana kommune sin inntresse og å stile krav på 2 sider får et husbank lån er ågg blir u hørt av nav mo i rana dete er så engkelt at avokat sundli er rana kommunes advokat og ikke i varetar mine intresser på en tilfestilene måtte v gslaug øygarden av brev av dato 02.juli2012

de er fan meg u fatlle at disse har lov og rett til å jobbe i de helle tat ss under krigen behnlet menesker med støre værdighet en svein kolstad mo i rana advokat thor e sudsli og elin skevik nav mo i rana og hilde fridtjofsen bolig kontoret mo i rana disse er spliter pinne gall og er skade dyr av værsste sortt dete helvetes politiske spillet vil jeg ha meg fra bed å være på disse byrokratan lider av vrangfårestiling såm burde vært på brødset til judisel oppsevering får evig ti å alldri kåme ut fra brødset be halig anstallt.

de såm er be syndlig er at di har fått sjagsen til å utale seg i sakken ikke fan om di tør de er feig skap uten side stykke fra disse og så går vi til hemnes kommune v gissle urvik såm siter på så mye innfarmasjon om meg han veitt knafft sitt eget navn pær løggn og be drageri og åvergrepp de kaless vrangfårestiling såm hører jeme på brødsett i lamme skade dyran på brødsett v hamnes og settsås i trondheim …………

jeg råder alle til å ikke bruke advokat thor e sudsli han er mott parttens advokat og mener at de er en så god avttalle såm tar alle rettighetter fra meg og de er rana kommune og nav på sitt besste disse kan fan meg og fårttelle andre vordan di skall snakke til meg såm lil ester nilsen mo i rana di er megett sykk i hodede samme er de i hemmnes kommune såm dag brygfjeld og rådmanen og ikke får å snakke om fållke regisstret i tromsø som er megett syk i hodett og lider av makt syk dom same er de med nav systemet i sin hell hett,

så får en se om rådmanen i rana ringer meg såm han sa at han skulle gjøre jeg betviller at han tar kontakt disse og blir lystløggnere de same er de med rådmanen i hemnes kommune tar ut pemisjon får å ungå å bettale ut erstatning får kasstet utstyr disse får meg til å kasste opp bare jeg ser disse fanes pakket di er syk i hodet de same er de med gissle urvik såm er modnet får nps eller brødsett v helgeland poleti distrikt og v stats advokaten v trones i bodeø.

de såm er meget rart av advokat thor e sundsli er å kåme med viss jeg ikke gotar 9 krav fra rana kommune vil jeg bli boene på cempingplas og di sier at de e så go en avtale såm går i rana kommune sitt favør dermed er jeg rettsløss og de er på grund av et startlån.

de såm inn i fan at de er en feigg skap såm bjerka har satt får å ikke jelpe annet en disse overgriperene i kommunen dete er som takk får sisst siden de såm skjede i bleikvassli gruber . å sette ut dete er får at de skal være til skrekk og advarsel til anndre at man kan ikke stole på noen såm helstt jeg får min dell tror ikke på noen såm arbbeider får noen systtem di er lystløggnere jeg er red får de er kåmen til de skrittet at samtlige har skaffet seg en finde såm di ikke burde ha.

når en skal ta noe såm er meget enkelt er at nor klienter kåmer til nps i bodø skal ikke jonny bakegjord true med å slå meg ned men de er jo hellt eter boka til dag brygfjeld hær har diriktøren et klart ansvar til slikke ikke beanler syke menesker og alldri får ha noe med menesker å gjøre.

nå såm jeg ringte nr 75501000 dete er til norlands syke huset å ga beskjed om dene truslen fra jonny bakegjord er lakkt ut på innternet og opplyste at dete var diriktøren sitt ansvar ble jeg sat over til sør 4 v nps i bodø så vitt jeg sa var de dirikørens annsvar å ryde opp i jeg bare lurer vorfår blir jeg satt over til sør 4 er de dete kamadariett på norlands sykehuset og nps dete miner meg på da jeg var dær var de kun lyst løgnere de var de nps be sto seg av v sjomer og skjerpeset steinar petersen tove knutsen de er et under at jeg beholt sund fårnuft i 4år og et 6månder med alle løggn jeg hørte av ansate på nps v knut skjerpeset.

når de gjelder rana kommune i sær kåmer jeg til å bli satans vanskilig og vrang eter dene såkalte avtalen får start lån i hus banken de kommer nav rana til å merke seg de kåmer okså svein kolstad å merke seg de same komer advokat thor e sundsli til å merke seg de same komer dag brygfjeld til å merke seg de same kåmer hemnes kommune til å merke at jeg blir meget vanskle og vrang når samtlige er unnder privateterfårking får alle løggnene di har komett med .di kan jo gi disse invandere en merse til 8.900000kr de er og blir å ta vare på sitt eget fålk nei dene politiken såm bedrives er får sykopater disse burde vært land fårvist får lenge siden di kåmer til å merke at tålmodig heten er slutt de er og blir skade dyr i stat og kommuner og rettsvesnet er korupt lovene såm vi har i gjend er jungel loven den raktiserer kålbjørn åsvik lurøy kommune med sykopat preikk og fylkesmanen i bodø hålder fan meg med en alvorle sinslidene man fra lurøy såm er kålbjørn åsvik såm er monet får tvangs innlegelse og lensmanen i lurøy såm burde vitte va slaks hatt han har på seg da er en inne på kor korupt de er i nordland de fines ikke noe lover i de hele tat og noen tror at di kan seile gjenom livet uten ubehaglighett de kan jo hende at di er nøggd å ta rev i seglene.

hilsen 2 meget frusterte avokater såm lurer vordan lurøy kommune kan på stå at en ms basient ikke har krav på fysikalsk behanling de må være kålbjørn åsvik sin sins lidelse såm er kåmen inn i gjen jeg advokat lurer på siden jeg er utdana advokat vordan kommune lege nr 1 i lurøy kan over se den grove sins lidelsen til kålbjørn åsvik de er meg fan så u fårstående at de går ann de er fan meg mange ting såm går ann i lurøy blant anet over grensen får trakasering svarte jule kort men fan om kålbjørn åsvik tar til vett han er og blir en sykopat såm burde sparket til brødset de burde vestå ha set får lenge siden han er lensmanen i lurøy vor lenge skal de u vesnet få lov å herje i lurøy man skulle tro kålbjørn åsvik er gud i lurøy ikke minst får lensmanen i lurøy da er vi fan meg inne på de korupte i gjen og i gjend de korupte safunet av skade dyr såm alle veitt va en gjør med skade dyr …….så kåm å ta meg får disse utalelser og gi fan i ta en ms pasient og mora får mine utalleser jeg gleder meg får å høre va slaks vrangfårestiling kålbjrn åsvik kan kåme med slikk at han blir tvangs inlakt på brødset men da kåmer han alldrig ut fra brødset behndlings anstalt de garanter jeg.

jeg lurere va ellin arnsen v nav mo i rana skal gjøre når jeg av slo dene så kallte gull kantet avtalen di hade når de er sakt kåmer hun på jobben den 1 august 2012 dermed sitter rana kommune v nav å betaler i dyre domer dær jeg bor og de komer di til å gjøre når svein kålstad blaner homer og kanari i et start lån i husbanken . såm er ikke standar avtaler får husbanken dærmed får dyrer advokat thor e sundssli og rana kommune dene saka.

de såkalte matt tilynet v dyre værnet er og blir korupt di tør fan meg ikke å møtte meg får at jeg sitter på loven om dyr slikk er de i helgeland så jeg oppfårder alle såm ser dyre plageri ti å ta affere selv i telefon samtale med dyreværnet og meg sa vedkomene at tet eter påske skulle hun møtte meg såm ikke er skjed enda kun et brev fra disse korupte svinan.

nå må folket få opp glugan å ta til motmærle mot dete korupte safunet i hemnes kommune og rana kommune sine vrangforestiling og advokat standen i norge er og blir et pengesluk uten at den vanlige manen får noe gjelp anet et penge sluk får staten og en egen anndel får inngenting dete burde advokat thor e sundsli ta inn over seg og kommune advokat øygarden mo i rana.

dete sies at jeg prater tull prat .de såm er så rart er når vedkåmene skal utdane seg til lærer burede dene ikke ha et slikt snevert syn på sykisk over grep med dete synet kan vedkåmene kåme til at elleven er de begåd et sykisk overgrep va skal dene utdana læreren gjøre da de fårteler meg at dene burde fan meg ikke ut dane seg til lærer med dete synet slikk er de på bjerka når skall di lære noe såm helst jeg bare lurer . disse er trangsynt av de store tøvet såm har vært i hemnes i all mans ti viss de er stanaren får bjerka da er de meget litte i topp låkket de fårteler meg at va er de di tror at inngen kan i systemet gjøre feiler da er de meget rart at slikke har lov å arbeide med menesker i de helle tat men en kan ikke fårvente noe anet i de hele tat fra noen i hemnes kommune jeg får mindell fårvener meg 0 og ater 0 fra befålkingen i hemnes en å være snever synt.

så går vi til noe såm ikke nav i rana kan bort fårklare at advokat olav holthe sa per brev av dato 31.01.2002 der namsmanen i rana var med og rana kommune ved svein kolstad var med på en fraskrivelse fra bolig såm namsmanen i mo i rana den ble senere avsluttet får de var inngen grund til å gjenomføre slikk er de med disse koruptte devler i fåre klær og da komer vi på de lensmanen i hemnes sa når disse bruker gamle saker mot meg så kan jeg okså bruke dete så ellin arnsen skjvik v nav mo i rana vordan skal du fårsvare dete og svein kolsdad i mo i rana jeg tviler at du kan og den selvtekten fra namsmanen i mo i rana og svein kolsdad.

og til saken såm var i rana blad om saken i lurøy de den skade vart behalet er i strid med norges lover hær .er lurøy kommune erstatnings plikktig får å på føre anndre skade dene saken burde vært til sivilretten og den såm burde dømes er kolbjørn ossvik og rana blad får og ikke gjode gott nok bakrund arbeide om loven i norge de burde vel vestå v lensmanen i lurøy kan kometere viss han tør

så skal vi til en anen sak svenskvein 150 såm er kjent narko reir og geir hardy med alle løgnene og bedrageriet til han og lovnader såm han ikke holte trusler er stjålt ny tv uten politiet gjorde noe såm helst i sakken såm jeg ser dete er politiet di største lov brytere i lame kommuner de er de di kan fårvente seg fra meg i fremtiden.og rana kommune har fåt klar beskjed at den så kalte avtalen om husbank lån er avslåt av meg får di svein kolstad blander homer og kanari i et start lån advokat sundsli mener at de er en god avtale nei samtlige har en alvorle vrangfårestiling de same er de med hemnes kommune med groft bedrageri v dag brygfjeld eter saka i bleikvasslia gruber disse har sat meg på offer benken får utesene i korgen og ny skole i bleikvasslia de er v orføreren og rådmanen i hemnes og slikk blir de framåver de er en lovnad fra meg.

de var remy ossen såm stall tv min i svenskvein 150 dær tapte jeg kr 6000 og 3 bilsteroer så i allt har jeg tappt kr 8000 + en pc såm geir hardy lovte dær tappte jeg kr 5000.

de såm fårunder meg er at yvonne mogemark visste at remy ossen stjal tv i svenskvein 150 og ikke ga politiet disse opplysninger hun har beskylet mange får våltekt men å varsku politiet om stjålet tv kune hun ikke bare så en veitt å vitte om stjålet ting er et lov brud .eter norges lover.

Samtalen er stengt

Stengt av carl a. h. r. (torsdag 23. august 2012 kl 06).

Annonse